Wij doen het echt anders!

In een wereld die steeds sneller gaat, waarin efficiency en kwaliteit vaste waarden zijn, voelt Preworxs zich als een vis in het water. Onze passie en specialisatie betreft prefab installaties in de breedste zin van het woord. En dat doen wij groots en anders!

Neem contact op Preworxs projecten

Kwaliteit & effici├źntie

Bij de projecten garandeert Preworxs hogere kwaliteit. Door onze ervaring hebben wij oplossingen die doorontwikkeld zijn in functionaliteit en kwaliteit. Maatwerk oplossing is ook mogelijk.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn als prioriteit binnen de organisatie gezien.

 • Veiligheid

  VCA is bedoeld om alle belanghebbende veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

 • Milieu

  Het zit in onze passie voor techniek om op zoek te gaan naar technische oplossingen die bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving.

Maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid zit bij Preworxs in het systeem. Naast de energieprestatieladder is preworxs ook bezig met MVO ondernemen: people en planet.

 • Planet

  Preworxs zet hoog in op: circulair bouwen, effici├źnt gebruik materialen, optimale afvalscheiding, besparing energie en water.

 • People

  Naast technisch specialisten werken er bij de productie ook: mensen met een migratie achtgrond en zij-instromers

 • Planet

  De productieruimte van de energiemodules wordt voor een groot deel voorzien van groene energie.

Producten & advies

Preworxs biedt diverse energiemodules voor elke toepassing in de bouw. Zowel in de utiliteit als in de woningbouw/renovatie zijn er verschillende opties en maatwerk mogelijk.

Wilt u ook besparen met betere kwaliteit?

Naast de standaardoplossingen, biedt Prewoxs ook maatwerk aan. Preworxs heeft de mensen, de ervaring en kennis in huis om de beste oplossing te realiseren. We helpen mee met de oplossing voor elk project. Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op Offerte aanvragen